Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 3 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Rozbor struktury nákladů na výrobu vína u vybraného vinařského provozu
Dvořáček, Josef
Diplomová práce na téma Rozbor struktury nákladů na výrobu vína u vybraného vinařského provozu se zabývá popisem moderních technologií využívaných při výrobě a zpracování červených vín od počátečního převzetí hroznů zpracujícím podnikem až po finalizaci produktu. Každá hlavní skupina pracovních operací bude rozebrána z hlediska využitých technologií pro jejich provádění a bude posouzena z hlediska pořizovacích nákladů, výkonnosti, energetické náročnosti a jiných parametrů. V rámci diplomové práce budou uvedeny dvě modelové varianty provozu, jeden se bude zabývat výrobou sudových stáčených vín, druhý se bude zabývat výrobou lahvových vín. Každé variantě budou přiřazeny vhodné typy zařízení a s využitím platné metodiky bude sledována jejich výkonnost a spotřeba energie. Bude proveden rozbor výrobních nákladů na obě varianty podniků a její vyčíslení na 1 litr hotového výrobku. Závěrem budou formulovány závěry pro běžnou vinařskou praxi.
Rozbor struktury nákladů na výrobu vína u vybraného vinařského provozu
Dvořáček, Josef
Diplomová práce na téma Rozbor struktury nákladů na výrobu vína u vybraného vinařského provozu se zabývá popisem moderních technologií využívaných při výrobě a zpracování červených vín od počátečního převzetí hroznů zpracujícím podnikem až po finalizaci produktu. Každá hlavní skupina pracovních operací bude rozebrána z hlediska využitých technologií pro jejich provádění a bude posouzena z hlediska pořizovacích nákladů, výkonnosti, energetické náročnosti a jiných parametrů. V rámci diplomové práce budou uvedeny dvě modelové varianty provozu, jeden se bude zabývat výrobou sudových stáčených vín, druhý se bude zabývat výrobou lahvových vín. Každé variantě budou přiřazeny vhodné typy zařízení a s využitím platné metodiky bude sledována jejich výkonnost a spotřeba energie. Bude proveden rozbor výrobních nákladů na obě varianty podniků a její vyčíslení na 1 litr hotového výrobku. Závěrem budou formulovány závěry pro běžnou vinařskou praxi.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.